תפריט
ישיבה בספורה כרוכה בהזמנה של 200 שח לסועד
(בימי חמישי - 250 שקל סועד)
מנות ראשונות
-
אוסוזקה 34
גזר, מלפפון, וכרוב לבן בתחמיץ ביתי מוגשים עם שומשום קלוי ושמן צ'או צ'או
-
פופקורן לוקוס 76
קוביות דג לוקוס מטוגנות בציפוי טמפורה עם רוטב ספייסי מיונז, יוזו ושמן צ'ילי על מצע חסה אייסברג ובסגירה של שבבי טמפורה
-
סום טאם סלמון 86
סשימי סלמון על ז'ולניים פאפיה, גזר, בצל סגול וירוק ברוטב ויאטנמי בסגירה של קשיו מסוכר
-
באן דג 69
דג סי בס מצופה בקורנפלקס מוגש עם חסה, בצל, פטריות שימאגי צ'ילי אדום ושקדים מתובלים ברוטב איולי ציפוטלה
-
באן אסאדו 75
בשר אסאדו בבישול ארוך, מוגש עם חסה, בצל, פטריות שימאגי, צ'ילי אדום ושקדים מתובלים ברוטב איולי ציפוטלה
-
אסאדו קריספי רייס קייק 88
בשר אסאדו בבישול איטי מוגש על קריספי רייס קייק ומלווה בבצל ירוק, פטריות שימאגי ובצל מוחמץ, שקדים ואיולי צ'יפולטה
-
סשימי טונה 92
פרוסות דג טונה אדומה, על מצע עשבי תיבול עם אבוקדו, צ'ילי אדום ברוטב פונזו ג'ינג'ר.
-
קרפצ'יו אינטיאס 96
פרוסות דקות של דג אינטיאס, שאלוט קצוץ, שמן זית, שמן צ'ילי, שמן עשבי תיבול, עירית בסגירה של עלי מיקרו אורגולה ושקדים.
סושי
-
(8 יחידות אינסייד אאוט)
-
דאבל טונה 89
טונה אדומה קצוצה, טוביקו כתום, ספייסי מיונז, מלפפון ואבוקדו במעטפת טונה אדומה וקרם וואסבי
-
סלמון טורו ברולה (6 יחידות) 79
אינסייד אאוט של סלמון סקין, ספייסי מיונז, בצל ירוק, אספרגוס ואבוקדו במעטפת שומשום ומעליהן קוביות סלמון טורו צרובות ומתובלות ביוזו
-
מוסר 98
טרטר מוסר מתובל, ספייסי מיונז ועירית קצוצה במעטפת טוביקו ירוק
-
סלמון קראנץ' 77
סלמון אפוי, שיטאקי ומלפפון וספייסי מיונז במעטפת סלמון צרוב, שבבי טמפורה מוגש בזילוף קרם מיסו כמהין
-
סלמון לימון 74
סלמון נא, אספרגוס ושיטאקי במעטפת אבוקדו וסלמון צרוב קלות מוגש בזילוף מיץ לימון
-
לוקוס כמהין 109
דג לוקוס בטמפורה ואספרגוס במעטפת אבוקדו מוגש בזילוף איולי מיסו כמהין ושומשום קלוי
-
מן הצומח 68
בטטה קראנצ'ית, אספרגוס, קמפיו ומלפפון במעטפת אבוקדו ושומשום שחור מוגש בזילוף רוטב פונזו הדרים
-
מן הטבע 74
בטטה, עירית ומלפפון במעטפת אבוקדו ושומשום שחור מוגש בזילוף רוטב פונזו הדרים
-
סנדוויץ' ספורה 76
סלמון נא, אבוקדו ושיטאקי במעטפת אצה מטוגן בטמפורה מוגש בזילוף קרם מיסו אדום
מאקי
(6 יחידות של רול דק עם האצה בחוץ)
אלכוהול
-
בני קיקוסוי 55
שיכר שזיפים יפני מסורתי על בסיס סאקה, מתוק חמוץ וארומטי (מחיר לכוס )
-
יוזו סאקה 60/280
משקה יוזו על בסיס סאקה מקיוטו, מתוק מרענן והדרי
כוס/בקבוק 720 מ"ל -
סאסאניג ניגורי 60/95/295
סאקה לא מסונן על בסיס ג'ונמאי גינג'ו, עדין מתקתק ומרענן
כוס/קרף/בקבוק 720 מ"ל -
קיקוסוי ג'ונמאי גינג'ו 45/75/105
סאקה יבש ופירותי
כוס/קרף/בקבוק 300 מ"ל -
קיקוסוי סאקמאי ג'ונמאי דאיגינג'ו 395
סאקה בעל יובש מעודן, ארומתי ועשיר במינרלים -בקבוק 720 מ"ל
-
בורן גולד - ג'ונמאי דאיגינג'ו 65/85
סאקה חצי יבש, עשיר ומתקתק בעל ארומה אלגנטית
כוס/קרף -
בורן ג'ונסוי ג'ונמאי דאיגינג'ו 140
סאקה חצי יבש רך ומבושם -בקבוק 300 מ"ל
-
טאמאנוהיקארי שוהו 250
סאקה חצי יבש, עשיר, בעל גוף מלא ופירותי - בקבוק 720 מ"ל
-
בורן חלומות מתגשמים 2300
סאקה סופר פרימיום אשר עבר פרמנטציה של 5 שנים בטמפרטורה נמוכה במיוחד, שיוף גרעין האורז עד לכדי 20% מגודלו המקורי, מלכותי עדין ואלגנטי בקבוק 1000 מ"ל
קינוחים
-
קרם ברולה 62
קרם ברולה של חלב קוקוס , מוגש לצד קונפיטורת תותי שדה
-
סופלה שוקולד 52
סופלה וולקאנו שוקולד חם - נאפה ברגע ההזמנה .מוגש לוהט אל השולחן לצד קרם פרש.
-
שוקו קוקו 56
קרמו שוקולד קוקוס על מצע דקוואז קוקוס , מראנג איטלקי צרוב , מוגש בשלולית של קרם אנגלז ובסגירה של טוויל סוכר
-
עוגת גבינה 58
עוגת גבינה קרה על ספוג וניל בציפוי קרמבל שקדים עדין, מוגש בליווי קונפיטורת תותי שדה
-
פאי טופי אגוזים 64
קלתית פריכה במילוי שכבת פאדג שוקולד,טופי קרמל ותערובת אגוזים.מוגש על רוטב קרמל וקישוט של מקלות מרנג וניל.
-
לבוטין 64
מוס שוקולד לבן וחמאת בוטנים על קראנץ' שוקולד בוטנים ברוטב וניל קוקוס ופירורי אגוז לוז מקורמלים
תפריט שתייה חמה
להזמנת שולחן
מסעדת 2C הממוקמת בקומה ה49 של מגדלי עזריאלי, מזמינה אתכם לחוויה קולנירית וויזואלית מדהימה,
שתעניק לכם שילוב מושלם של טעמים מופלאים ונוף יפהפה.